Natuurlijk zijn er volgend schooljaar weer auteurslezingen of klasbezoeken.
Voor vragen of boekingen... stuur me een mail
Mammoet Bravo.
Een vertelling met live-illustreren, muziek, humor en een verhaal.
Ook nog te boeken in het seizoen 20-21.
Voor meer info, stuur me een mail
Corona.
Toch zin in een verhaal?
Klik op deze link.
Wie is wie en wie is waarom waar?
Over De Beer naar Wammerswald
Nieuwwwwwww
Je kan de Veer-boeken ook online bestellen.
Bij de lokale boekhandel.
Via Standaardboekhandel of Bol of Van Halewyck
Uit Turkije.
Kinderjury 2020
Nominaties voor Kleine August en De Beer naar Wammerswald
Stem via KJV.BE
Voor klasbezoeken of voorstellingen in Nederland: De schrijverscentrale
Mammoet Bravo (theatervertelling) --- OOK IN 2020/2021
Info en boekingen: huisalma.be
De vertelling bestaat ook in een kleinere versie.
Gebracht door Melvin en Stefan. Voor meer info:
stuur een bericht naar stefanboonen@telenet.be
Inspiratiebox: Mind, Set, Grow (gebaseerd op Kamp Bravo)
Bestellen via uitgeverij De Eenhoorn: Klik hier
Een Vlag en Wimpel voor Verliefd
Uit t juryrapport:... De humor in illustraties en in het verhaal zijn teruggebracht tot de kern van het thema:
een allesoverheersend gevoel dat je niet kan verbergen. Voor jong en oud, groot en klein,
dik en dun, stoer en bescheiden....
Oma in Denemarken.
Mammoet Bravo.
Een vertelling gebaseerd op Mammoet. Over vriendschap, de oertijd verbeelding en alles wat kan.
Met illustraties, animaties, live-tekenen, muziek en een verhaal. Gebracht door Stefan Boonen en Melvin.
Vanaf 2019 en helemaal tot in 2020. Boeken via Huisalma.be
Uit Slovenië
Uit China
Mammoet in het Italiaans
Bekijk de trailer
En er is een bundel verschenen met daarin liefst drie opa-verhalen! (met illustraties van Marja Meijer)
Pas verschenen in Duitsland
Recept voor Kraakse Koeken (uit De Jacht op Jozef Tentelaar)
Wat heb je nodig?
2 eieren. 180 gr suiker. 1 p vanille suiker. 250 gr bloem.
100 gr boter. ½ koffielepel maagzout of bakpoeder.
1/3 koffielepel kaneel. 1 eetlepel honing.
1 eetlepel abrikozenconfituur.
Meng de eieren met de suiker.
Voeg er de bloem bij en daarna de op een zacht vuur
gesmolten boter. Goed mengen.
Voeg het maagzout en de kaneel toe.
Roer daarna de honing en de confituur door het deeg.
Zet het deeg een uurtje in de koelkast.
Verwarm de oven tot 200 graden.
Leg bakpapier op een ovenplaat en schep met twee lepels
hoopjes deeg op het bakpapier.
Leg die hoopjes ver genoeg van elkaar.
Laat ongeveer 15 minuten bakken.
Recensies
Op zoek naar een recensie van een boek van me?
De makkelijkste weg is om de titel van dat boek in te tikken
op Google of zo. Op die manier kom je als het ware vanzelf terecht
bij allerlei besprekingen.